Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/thefirewithin.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Goede werksfeer

Creëer een goede werksfeer met de teamtrainingen van The Fire Within: specialist in outdoor coaching en training.

Samen sterker

Outdoor activiteiten, persoonlijke ontwikkeling en de cultuur van Laplandse nomadenvolkeren. In eerste instantie misschien een vreemde opsomming, maar dit is wel precies waar het bij The Fire Within om draait. Wij coachen en trainen in de buitenlucht, in een omgeving die is geïnspireerd op de cultuur van de Laplandse Samen. In deze setting kunt u bij ons terecht voor onder andere effectieve teamtrainingen, die elke groep individuen in een hecht team veranderen. Een fijne bijkomstigheid is dat dit ook tot een goede werksfeer leidt. Teambuilding gebeurt bij ons met activiteiten zoals:

  • kanotochten
  • outdoor cooking
  • verblijf (en overnachting) in tipi’s

Tijdens de trainingen leert uw groep collega’s te experimenteren, de eigen grenzen te verleggen, persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen, eigen en andermans mogelijkheden te verkennen, en leiding te nemen en te geven. Een uitstekend recept voor het creëren van een winning team en de bijbehorende goede werksfeer.

Meer weten?
Wilt u een goede werksfeer creëren met de teamtrainingen van The Fire Within? Vul dan ons contactformulier in. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.