Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/thefirewithin.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Opdrachten samenwerken

Voer alle opdrachten effectief uit door optimaal te leren samenwerken op een locatie in Brabant. Dit doet u aan de hand van teambuilding bij The Fire Within: organisator van outdoor training en coaching. Maar waarom is dit outdoor? Wij hebben ons laten inspireren door de nomaden. Zij zijn de ultieme vorm van samenwerking en leven als een team. Het buitenleven zet u op prachtige locaties die u inspireren. Daarnaast is er voor alle opdrachten meer dan genoeg ruimte op een locatie in bijvoorbeeld Brabant, waardoor u nog beter gaat samenwerken.

Met deze opdrachten wordt u samen sterker en leert u samenwerken

Samen staat u sterker, maar dit betekent helaas niet dat opdrachten uitvoeren door samenwerken altijd zonder obstakels is. Gelukkig voorkomt u gemakkelijk dat miscommunicatie en jaloezie de boventoon voeren bij uw samenwerking. Met de teamtrainingen van The Fire Within leren wij elk team op een effectieve en prettige manier samen te werken. Dit doen wij door uw team open te stellen voor experimenten, het verleggen van grenzen en door andermans mogelijkheden te tonen.

Origineler en leuker dan iedere andere training

Dit alles gebeurt niet door met pen en papier allemaal in een saai zaaltje te gaan zitten. Als echte outdoor-liefhebbers bestaat de teambuilding van The Fire Within uit leuke activiteiten, zoals outdoor cooking, kanovaren en verblijven in een Nordic tipi. Na afloop weet uw team in Brabant precies hoe opdrachten uit te voeren door effectief samenwerken. Uw team zal bewijzen dat één plus één toch echt drie is.

Graag wat meer informatie?

Wilt u leren hoe opdrachten uit te voeren door prettig samenwerken met de teamtrainingen van The Fire Within nabij Brabant? Neem direct contact op en vul het antwoordformulier in. U hoort zo snel mogelijk iets van ons.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.