Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/thefirewithin.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Slechte werksfeer

Maak een eind aan de slechte werksfeer met de teamtrainingen van The Fire Within uit Limburg, nabij Gelderland. Wij zijn specialist in outdoor training en coaching. Door u en uw collega’s bloot te stellen aan de kracht en positiviteit van de natuur, worden ze een hechter team. Merkt u dat uw bedrijf in Gelderland of een andere provincie last heeft van een slecht werksfeer? Schakel ons in en maak kennis met het creatieve en originele concept. Dit is geïnspireerd op de manier waarop de nomaden leefden.

Laat de slechte werksfeer verdwijnen en zorg voor meer positiviteit

Heerst er een slechte werksfeer op uw werkvloer en hangt er bij al uw werknemers een donkere wolk boven het hoofd? Nergens voor nodig! Elke slechte werksfeer kan namelijk worden omgebogen naar een positieve door middel van de juiste training en coaching. U en uw werknemers hebben misschien even een zetje in de rug nodig, maar meer ook niet. Want welke werknemer wilt nu niet werken op een plek vol vriendelijke, behulpzame collega’s? Reken maar dat iedereen gemotiveerd is om dat doel te bereiken. En bij The Fire Within helpen we u dat doel maar wat graag te bereiken. Teamtraining bestaat bij ons uit de volgende ingrediënten:

  • Eigen en andermans mogelijkheden verkennen
  • Leidingnemen en -geven
  • Persoonlijke verantwoordelijkheid nemen
  • Experimenteren

Stuk voor stuk effectieve middelen die maken dat die slechte werksfeer bij uw bedrijf in bijvoorbeeld Gelderland, binnenkort verleden tijd is. Alle activiteiten binnen de trainingen vinden plaats op in en om onze Nordic tipi’s. Deze staan op ons terrein in Limburg, maar zijn te verplaatsen naar iedere plek.

Meer weten?

Wilt u een slechte werksfeer ombuigen naar een positieve met de teamtrainingen van The Fire Within in de omgeving van Gelderland? U bereikt ons via het contactformulier. Zodra wij deze van u hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.