Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/thefirewithin.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Team oefening samenwerken

The Fire Within biedt u de ultieme team oefening om te leren samenwerken en om elkaar te leren kennen. In een inspirerende omgeving waarin de groep terug gaat naar de natuur, worden activiteiten aangeboden waarin ervaren en beleven centraal staan, door team oefening en samenwerken. The Fire Within levert maatwerk om ervoor te zorgen dat de groep van mensen ook echt een team wordt. Dit doen wij onder andere met een oefening tot samenwerken.

Mogelijkheden voor team oefening en samenwerken

The Fire Within organiseert activiteiten waarbij groepsleden moeten leren om strategisch te denken en elkaar iets te gunnen. Ook staat in elke team oefening tot samenwerken centraal. Zo komt de groep al snel tot de kern van ieders kwaliteiten en leert de groep elkaar en elkaars talenten en specialiteiten kennen. Dit alles vindt plaats in een authentieke omgeving. Bovendien kan er overnacht worden in originele Nordic tipi’s.

Leer The Fire Within kennen
The Fire Within biedt talloze mogelijkheden voor groepen die bereid zijn daadwerkelijk tot elkaar te komen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de website kunt u alvast brochures downloaden en ook kunt u een offerte aanvragen door het online contactformulier in te vullen. Dit kunt u ook gebruiken om uw vragen aan ons te stellen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.