Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/thefirewithin.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Teambuilding locatie

Voor teambuilding op een inspirerende locatie gaat u naar The Fire Within in Limburg: specialist in outdoor coaching en training.

Nordic teambuilding

Bij The Fire Within kunt u rekenen op persoonlijke ontwikkeling, outdoor activiteiten en een Nordic sfeer. Klinkt dit als een onlogische combinatie? Niet als u weet, dat voor effectieve teambuilding de locatie niet van ondergeschikt belang is. Vandaar dat wij voor een inspirerende omgeving zijn gegaan, die doet denken aan de levenswijze van de nomadenvolkeren uit Lapland. Door een ongedwongen, ontspannen sfeer neer te zetten haalt u bij ons het optimale uit alle teambuilding activiteiten. Hierbij kunt u denken aan activiteiten, zoals:

  • outdoor cooking
  • kanotochten
  • verblijf (en overnachting) in tipi’s

Na afloop van de teambuilding op onze inspirerende locatie in Limburg is uw groep vrienden of collega’s hechter dan ooit. Jullie zullen bewijzen dat één plus één toch echt drie is!

Meer weten?
Interesse gekregen in teambuilding op de inspirerende locatie van The Fire Within? Vul dan ons contactformulier in. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.