Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Teambuilding op locatie

The Fire Within verzorgt diverse manieren van teambuilding op locatie door middel van onze eigen, unieke Nordic Tipi’s. Binnen deze tipi’s wordt er een sfeervolle omgeving gecreëerd waar ruimte is voor de ontwikkeling van ieder individu. Organiseer uw volgende samenwerkingssessie met onze hulp. Op die manier brengt u uw team dichterbij elkaar. De teambuilding is mogelijk bij ons in Limburg, maar ook op andere plekken in Brabant en Zuid-Holland.

Passie voor teambuilding op locatie

The Fire Within staat voor de passie die wij koesteren voor de ontwikkeling van mensen en voor het buitenleven. Op basis van onze persoonlijke ontwikkeling en onze werkervaringen bij de overheid en in het bedrijfsleven hebben wij een concept gemaakt waarin Ervaren en Sfeer centraal staan. Wij richten ons op de ontwikkeling en het welzijn van mensen. We onderscheiden ons met programma’s die gekenmerkt worden door actieve teambuilding activiteiten op locatie in Limburg, Brabant en Zuid-Holland. Of het nu gaat om ontwikkelen, beleven of allebei, wij leveren doeltreffend maatwerk. Wij bieden training, coaching, business meetings en teambuilding activiteiten.

Maak uw ervaring compleet met een overnachting

Wilt u graag dat een heel weekend in het teken staat van teambuilding op een locatie in Brabant, Limburg of Zuid-Holland? Ook dat is mogelijk. Overnacht in een prachtige, unieke Nordic tipi. In deze mooie tenten vinden ook de diverse activiteiten plaats. Maar er is meer! Maak heerlijke gerechten voor heel het team op een houtvuur. U staat verbaasd over de mogelijkheden die er zijn met enkel een ijzeren pannetje.

Neem direct contact met ons op!

Teambuilding op een locatie in Limburg, Brabant of Zuid-Holland biedt ruimte om te experimenteren, eigen en andermans mogelijkheden te verkennen, eigen grenzen te verleggen en relaties te verdiepen. Voor welk van onze werkvelden u ook zaken met ons doet, wij staan garant voor een doelgerichte aanpak en resultaatgerichte uitvoering. De basisgedachte achter onze dienstverlening is doen waar iemand goed in is, daarvoor staan en dat steeds beter willen doen. Maak contact met ons via het formulier.

 

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.