Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/thefirewithin.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Teambuilding outdoor

Kom voor teambuilding met een unieke outdoor beleving naar The Fire Within. Tijdens de teambuilding gaan wij aan de slag om uw team nog hechter te maken. Dit doen wij met behulp van verschillende activiteiten. Hierbij denkt u aan kanoën, improvisatieopdrachten, creatief- en strategisch denken en ook samen koken. De outdoor teambuilding is eenvoudig te bereiken vanaf Brabant, Gelderland en zelfs Utrecht!

Verbeter de samenwerking met teambuilding outdoor in de buurt van Utrecht, Gelderland en Brabant

Teambuilding kent vele verschijningsvormen. Van sessies in een simpel zaaltje tot overnachten in een echte tipi. Met onze passie voor persoonlijke ontwikkeling én het buitenleven zal het u niet verbazen dat het laatste voorbeeld onze voorkeur heeft. Een inspirerende omgeving is immers van groot belang om het meeste uit uw outdoor teambuilding in de buurt van Utrecht, Gelderland en Brabant te halen. Omringd door prachtige natuur kunt u bij ons terecht voor teambuilding outdoor in de vorm van (onder meer) kanovaren, overnachten in een Nordic tipi en outdoor cooking.

Verzorg zelf de maaltijden tijdens uw weekend

Op het moment dat u buiten gaat koken, beleeft u alles op een andere manier. De heerlijke geur van het houtvuur, de warmte van het vuur en het stoofpotje wat langzaam aan het garen is. Koken in de natuur zorgt voor een avontuurlijk gevoel, alsof u op safari bent in Afrika. Daarnaast is het ook nog eens zo dat er oneindig veel mogelijkheden zijn met koken op houtvuur. Zo zijn er verschillende varianten van stevige kost, maar ook de culinaire fijnproever is na deze maaltijd tevreden.

Reserveer direct deze unieke beleving

Heeft u speciale wensen? Geen probleem, bij de teambuilding outdoor van The Fire Within, in de buurt van Utrecht, Gelderland en Brabant, is er altijd ruimte voor aanpassingen. Wacht daarom niet langer en reserveer via het contactformulier. Laat u en uw team inspireren door de nomadencultuur uit Lapland, net zoals wij ons door hen hebben laten inspireren. Wij nemen onze Nordic tipi’s mee naar iedere locatie die u maar wenst.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.