Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/thefirewithin.nl/httpdocs/wp-content/plugins/custom-functionaliteit/custom-functionaliteit.php on line 26

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/thefirewithin.nl/httpdocs/wp-content/plugins/custom-functionaliteit/custom-functionaliteit.php on line 29

Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Visie en kernactiviteit

Bij Training & Coaching staat de ontwikkeling van mensen en organisaties centraal. In de groei van mensen zoeken wij steeds naar een optimale aansluiting tussen individuele- en organisatiedoelen. Dit komt voort uit de overtuiging dat mensen, indien zij meer in balans zijn, een grotere en effectievere bijdrage zullen en kunnen leveren aan de professionele- en eigen leefomgeving.

Kernactiviteiten zijn:

Opleiding en Training

Ontwikkelen van persoonlijke- en meer instrumentele vaardigheden op het gebied van leidinggeven, resultaatgericht werken, persoonlijke effectiviteit en projectmanagement.

Teamtrainingen

Programma’s gericht op samenwerkingsvraagstukken bij startende en bestaande teams.

Coaching

Intensieve begeleiding gericht op individuen en teams.

Werkvormen teambuilding

In verschillende werkvormen aan teambuilding werken, is wat The Fire Within u biedt. Een groep mensen bij elkaar zetten die goed bij elkaar passen, maakt nog niet dat ze een team zijn. Om daadwerkelijk van elkaar in te kunnen schatten wat ieders kwaliteiten zijn, is het nodig om te ervaren in een omgeving waarin van alles beleefd kan worden. The Fire Within laat mensen kennis maken met elkaars echte ik door uiteenlopende werkvormen voor teambuilding aan te bieden.

Welke werkvormen voor teambuilding zijn er

The Fire Within levert maatwerk om te zorgen dat een groep vrienden of collega’s elkaar op de ultieme wijze leert kennen. In alle gevallen komt het erop neer dat groepen terug gaan naar de natuur waar ze worden uitgedaagd en waar hun talenten duidelijk worden. Dit maakt dat de mensen in een groep elkaar beter leren kennen.

Meer informatie
Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die The Fire Within u te bieden heeft. Vertel ons naar welke werkvormen voor teambuilding u op zoek bent en maak kennis met onze inspirerende omgeving en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Brochures kunt u downloaden van de website en als u nog vragen heeft, kunt u daarvoor gebruik maken van het contactformulier.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.