Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/thefirewithin.nl/httpdocs/wp-content/plugins/custom-functionaliteit/custom-functionaliteit.php on line 26

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/thefirewithin.nl/httpdocs/wp-content/plugins/custom-functionaliteit/custom-functionaliteit.php on line 29

Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Inleiding business Events

Business & Meeting

Productpresentatie, meeting, jubileumviering, projectstart of afsluiting, vergaderarrangement, teambuilding dagen, themaprogramma, culinair zakendiner etc. Stelt u zich de foto’s in het bedrijfsblad eens voor!

Met Business & Meeting richten wij ons op zakelijke evenementen; professionals die zaken willen doen in een andere omgeving dan de gangbare locaties.

Het unieke concept is multifunctioneel en breed inzetbaar. Bijvoorbeeld:
–    vergadering of receptie;
–    congres en presentatieruimte;
–    project start of afsluiting;
–    exclusief diner met collega’s of zakenrelaties;
–    creatieve denkruimte.

Op basis van jarenlange ervaring hebben wij de kennis, ervaring én de capaciteit om een Tentipi constructie voor bijna elk zakelijk evenement te verzorgen. De karakteristieke eigenschappen van de Nordic tipi’s en de op de doelstelling afgestemde inrichting zorgen voor een bijzondere ambiance. Deze context draagt bij aan (het ontstaan van) de gewenste sfeer en dynamiek in de groep. Kortom, deze unieke omgeving draagt op zich al bij aan de positieve sfeer en verhoogt het rendement.

We kijken ernaar uit om u te ondersteunen bij het creëren van unieke, spraakmakende en indrukwekkende zakelijke evenementen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.