Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/thefirewithin.nl/httpdocs/wp-content/plugins/custom-functionaliteit/custom-functionaliteit.php on line 26

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/thefirewithin.nl/httpdocs/wp-content/plugins/custom-functionaliteit/custom-functionaliteit.php on line 29

Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Opleiding en training

The Fire Within is specialist in het ontwikkelen en uitvoeren van actieve trainingprogramma’s. Wij doen dit direct in opdracht voor onze klanten en samen met of in opdracht voor het NIMO – Projectmanagement Instituut en TOP Result Groep. De ervaring leert dat met het samenvoegen van onze expertises een zeer krachtig en doeltreffend instrument ontstaat. Het betreft hier zowel in- als outdoor programma’s.

We werken met intensieve programma’s van 1 of meerdere dagen en leertrajecten waarin actieve werkvormen en confronterende feedback worden afgewisseld met theorie, reflectiemomenten en terugkoppeling naar de werksituatie. Centraal staat het bewust worden van de eigen kracht en potenties en een manier zoeken hoe je deze effectiever in kan zetten.

Om de deelnemers ook na een training te motiveren, het voorgenomen gedrag te borgen en verdere ontwikkeling te stimuleren bieden wij vervolgtrajecten met aanvullende trainingen, intervisie en coaching.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.