Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/thefirewithin.nl/httpdocs/wp-content/plugins/custom-functionaliteit/custom-functionaliteit.php on line 26

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/thefirewithin.nl/httpdocs/wp-content/plugins/custom-functionaliteit/custom-functionaliteit.php on line 29

Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Outdoor cooking

Een stoofpot die langzaam gaart boven een vuurtje. Genieten van de geur en de warmte van het hout onder het genot van een drankje. Voor veel mensen roept dit beelden op van een safari in Afrika, de bush van Australië of de ongerepte natuur van Alaska. Laat het gevoel voor avontuur u meevoeren en ontdek de onbeperkte mogelijkheden van het koken met gietijzeren potten en pannen op houtvuur.

Beleef de smaak van buitengewoon koken. Een wandeling in de natuur afsluiten met een eetfestijn aan de bosrand? Uw vrienden, familie of collega’s verrassen met een uniek diner?

Met Outdoor Cooking nemen wij u mee op een smakelijk avontuur dat kan variëren van lekkere stevige kost tot culinaire fijn proeverij.

Outdoor Cooking kan uitstekend in combinatie met andere activiteiten of uw eigen programma. Het menu wordt in overleg samengesteld.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.