Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/thefirewithin.nl/httpdocs/wp-content/plugins/custom-functionaliteit/custom-functionaliteit.php on line 26

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/thefirewithin.nl/httpdocs/wp-content/plugins/custom-functionaliteit/custom-functionaliteit.php on line 29

Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Teamtrainingen

Intervisie is een verzamelnaam voor een scala aan activiteiten, die gemeenschappelijk hebben dat in een kleine groep op een gestructureerde manier wordt gewerkt aan het verbeteren van het eigen functioneren. Intervisie leidt tot een vorm van zelfreflectie, die individueel niet bereikt kan worden. Men krijgt meer inzicht in het eigen handelen en de gevolgen daarvan, en men verkrijgt meer helderheid over de eigen motieven en overtuigingen. Tegelijkertijd kan men de verkregen inzichten toetsen aan de ervaringen en belevingen van anderen.

Bij de intervisiebijeenkomsten wordt onder begeleiding van een procesbegeleider een probleem van één van de deelnemers centraal gesteld. Door het uitwisselen van informatie (zonder discussie) wordt de vragensteller de mogelijkheid geboden zijn probleem vanuit diverse perspectieven te bekijken, ervan te leren en mogelijke oplossingen te bereiken.

Het begeleiden van een intervisiebijeenkomst kan door een deelnemer worden gedaan, mits hij/zij daarvoor voldoende is opgeleid. Wij stellen dan ook een werkwijze voor, waarin drie maal een intervisiebijeenkomst wordt begeleid door een ervaren procesbegeleider van The Fire Within. Daarna wordt de rol van procesbegeleider overgenomen door deelnemers aan het traject, waarbij de begeleider van The Fire Within observeert en achteraf feedback geeft. Na enige tijd (meestal vijf sessies) draait de groep op eigen kracht.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.