Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/thefirewithin.nl/httpdocs/wp-content/plugins/custom-functionaliteit/custom-functionaliteit.php on line 26

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/thefirewithin.nl/httpdocs/wp-content/plugins/custom-functionaliteit/custom-functionaliteit.php on line 29

Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Inleiding

Teamprogramma’s

Geïnspireerd op de nomadencultuur van de Samen, het rendiervolk uit Lapland, verzorgt The Fire Within complete en sfeervolle arrangementen voor groepen met catering en overnachting. Ook voor een dagarrangement kunt u bij ons terecht. Op basis van uw wensen en locatie mogelijkheden stellen wij een passende mix samen uit de volgende ingrediënten:

Teambuilding

In- en outdoor activiteiten waarin teamwork en plezier centraal staan;

Outdoor Cooking

Sfeervol buiten koken met gietijzeren potten en pannen;

Arrangementen

verblijf en overnachting in Nordic tipi’s.

Zoekt u een inspirerende omgeving en/of ondersteuning voor uw eigenprogramma, themafeest of wat dan ook? Met de veelzijdigheid en flexibiliteit van onze Nordic tipi’s, onze eigen expertise, die van onze vakgenoten en een netwerk van prachtige locaties zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.

Net als de oorspronkelijke gebruikers van nomadententen zet The Fire Within haar Nordic tipi’s op elke geschikte locatie op.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.