Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/thefirewithin.nl/httpdocs/wp-content/plugins/custom-functionaliteit/custom-functionaliteit.php on line 26

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/thefirewithin.nl/httpdocs/wp-content/plugins/custom-functionaliteit/custom-functionaliteit.php on line 29

Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Business coaching

Business Coaching kan worden ingezet wanneer de ontwikkeling van de individuele medewerker in kennis, kunde en vaardigheden centraal staat. Het kan dan gaan om de wijze waarop de uitvoering van taken effectiever opgezet, ingericht of beheerst kan worden, het aansturen van het team en de medewerkers, het omgaan met klanten of het beïnvloeden van de werkomgeving betreffen. Stuk voor stuk onderwerpen waar nagenoeg elke medewerker of leidinggevende mee te maken heeft.
  • Op basis van een intake gesprek besluiten cliënt en coach samen wel of niet een coaching traject in te gaan.
  • Een traject bestaat uit 5 tot 7 sessies.
  • De eerste stap is de probleem- en doelstelling helder krijgen waarna we kijken welke belemmeringen de cliënt in de weg zitten.
  • Vervolgens begeleid de coach het proces: belemmeringen ombuigen naar praktische oplossingen en stimulerende overtuigingen waarmee de cliënt in de praktijk aan de slag gaat.
  • Het opgestelde actieplan wordt na de afgesproken periode geëvalueerd.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.