Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/thefirewithin.nl/httpdocs/wp-content/plugins/custom-functionaliteit/custom-functionaliteit.php on line 26

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/thefirewithin.nl/httpdocs/wp-content/plugins/custom-functionaliteit/custom-functionaliteit.php on line 29

Uniek en Sfeervol

Flexibel en Veelzijdig

Professioneel en Veilig

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Teamtrainingen

Het samenbrengen van de juiste mensen maakt nog geen team. Zorgen dat de neuzen daadwerkelijk de zelfde kant op wijzen vraagt om eenduidigheid in structuur en teamcultuur. Sfeer is meer dan lachen alleen! Zonder de juiste sfeer hoef je aan de rest niet eens te beginnen.

De trainingen bieden ruimte om te experimenteren, eigen en andermans mogelijkheden te verkennen, eigen grenzen te verleggen, relaties te verdiepen, persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen en leiding te nemen en te geven.

Om de deelnemers ook na een training te motiveren, het voorgenomen gedrag te borgen en verdere ontwikkeling te stimuleren bieden wij vervolgtrajecten met aanvullende trainingen, intervisie en coaching.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Informatie of offerte aanvragen?

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen of aanvraag van een offerte.